Ydelser

Q & A:

  • Kunde (fx pensionsselskab): – Hvad kan Schousfreelance byde ind med, som vi ikke har inhouse?
    Schousfreelance (journalist Astrid Schou): – Jeg kan blandt andet lave ting som lyd på nettet, fx i podcast-format, særligt målrettede human interest historier og andet af den slags bonusmateriale, som bliver stadig vigtigere, fordi det har værdi for og skaber loyalitet hos kunderne. Desuden kan jeg byde ind med en ekstra hånd i perioder med spidsbelastning eller til særlige opgaver.
  • Kunde (fx pengeinstitut): – Hvordan kan vi vide, at du har tilstrækkelig faglig indsigt, du er jo ikke uddannet i den finansielle sektor?
    Schousfreelance (journalist Astrid Schou): – De seneste 10 år har jeg skrevet artikler m.v. primært inden for det samfunds/privatøkonomisk-finansielle område. Det giver selvfølgelig et solidt fagligt indblik – ud over i øvrigt erfaring i at formidle relativt tørt stof på en levende og målrettet facon. Desuden havde jeg fagspeciale i økonomi på journalisthøjskolen i sin tid.
  • Kunde (fx selvstændig pensionsrådgiver): – Udfører du også opgaver som pressemeddelelser, nyhedsbreve og blanketvejledninger?
    Schousfreelance (journalist Astrid Schou): – Ja.